Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tonhalas tésztasaláta 3. - almával, dióval

Tonhalas tésztasaláta 3. - almával, dióval
Tonhalas tésztasaláta 3. - almával, dióval
25 perc / előkészület: 15 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Családi öszejövetelre készült saláta próbaverziója volt, szorgalmasan teszteltük itthon, és abban maradtunk, hogy el lehet vinni a bulira. Előételnek ajánlom, esetleg pirítóssal.

hozzávalók / 4 adag

A tésztasalátához

A tálaláshoz

ajánlat


 
CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A megfőtt tésztát összekeverjük olajjal, hagyjuk kihűlni.
  2. Jól megfűszerezzük borssal, meglocsoljuk a citrom kifacsart levével, borecettel.
  3. Hozzákeverjük az apró kockára vágott almát, darabos diót és a tonhalat.
  4. Jól behűtjük.
  5. Fagyikehely, Y- alakú koktélos pohár szélét citromlében, majd valamilyen szárított fűszerben megmártjuk, így tálaljuk.
  6. Tartármártást kínáljuk mellé.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 768
elküldve: 2
receptkönyvben: 53
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Jahin

Mióta szakács: 2010.02.07.
189 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
fogás: hideg előétel
kalória: magas
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

tésztasaláta tonhallal, diós-almás-tonhalas tészta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

631
tészta 30 dkg
olívaolaj 1 ek
tonhalkonzerv 160 g
citrom 1 db
vörösborecet 2 ek
alma 2 kis db
dió 5 dkg
bors 0 ízlés szerint
petrezselyem 0 ízlés szerint
négyszínű bors 0 ízlés szerint
tartármártás 2 dl
dió 0.5 marék