Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tonhalas-zabpelyhes fasírt

Tonhalas-zabpelyhes fasírt
Tonhalas-zabpelyhes fasírt
25 perc / előkészület: 15 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A tonhal konzerv olajos volt, így nem használtam a sütéshez zsiradékot.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát apróra vágjuk.
  2. Az alapanyagokat alaposan összekeverjük, és a hűtőbe tesszük, hogy a zab egy kicsit megpuhuljon.
  3. Fasírtokat formálunk belőle, és kisütjük a serpenyőben.
  4. Sütőben is ki lehet sütni 180 fokon.
  5. Kb. 5 db fasírt jön ki ebből a mennyiségből.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 7
össznézettség: 17 844
elküldve: 3
receptkönyvben: 210
elkészítve: 24/24
Facebookon megjelent: -

szakács

Jacqueline

Mióta szakács: 2011.04.13.
12 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
kategória: halételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
fogás: főétel

egyéb elnevezések

zabos halfasírt, zabos tonhalpogácsa

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

mogyisz
mogyisz Sun, 2016-01-24 17:49

Kedves Jacqueline, köszönöm ezt a receptet, valami Isteni lett, nem tudok vele betelni! :)

Zappa
Zazi / Zappa Wed, 2014-10-08 18:31

Már harmadszor csinálom. A családnak nagyon bejött, ami külön öröm, hogy a kisfiamnak is ízlik, aki köztudottan borzasztó válogatós..:) Köszönet érte.

202
tonhal 130 g
zabpehely 30 g
tojás 1 db
vöröshagyma 1 közepes db
bors 0 ízlés szerint