Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tonhalkrém Nagymama konyhájából

Tonhalkrém Nagymama konyhájából
Tonhalkrém Nagymama konyhájából
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Pirítós és ez a krém. Isteni lesz vacsorára :)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy kis konzerv tonhalhoz 200 g natúr sajtkrémet, fél fej apróra vágott lila hagymát, snidlinget, sót, borsot, apróra kockázott kápia paprikát és fél citrom levét adjuk.
  2. Simára keverjük, és mehet is a pirítósra (persze akkor igazán finom, ha fogyasztás előtt össze tudnak érni az ízek).

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 7 145
elküldve: 1
receptkönyvben: 33
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Nagymama receptjei

Mióta szakács: 2014.01.16.
161 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: sós krémek
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

receptkategóriák

egyéb elnevezések

tonhalpástétom, sajtos tonhalkrém, halkrém sajttal, halpástétom tonhalból

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

188
tonhalkonzerv 100 g
krémsajt 200 g
citromlé 0.5 citromból nyert
kápia paprika 1 db
lila hagyma 0.5 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
snidling 0 ízlés szerint