Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tonhalkrémmel töltött gombafejek

Tonhalkrémmel töltött gombafejek
Tonhalkrémmel töltött gombafejek
20 perc / előkészület: 15 perc főzés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Sokszor fogadunk vendégeket, akik sokszor csak ámulnak-bámulnak, hogy a gombát milyen sokféleképpen és finoman lehet elkészíteni. Ráadásul ezekből az összetevőkből kétféle krémet tudunk elkészíteni. Remek és nagyon dekoratív vendégváró előétel.

hozzávalók / 4 adag

Alap

Pástétom 1

Pástétom 2

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A gomba tönkjét kitörjük, a gombafejek mindkét oldalán enyhén sós vízben 3-4 percig pároljuk.
  2. Olívaolajból, fokhagymából, sóból és borsból elkészítjük a pácot. A lecsepegtetjük, és az olajos pácban állni hagyjuk.
  3. Pástétom 1: a zöldfűszeres krémsajtot összekeverjük a tonhallal, kevés citromlével, sóval, borssal ízesítjük.
  4. Pástétom 2: a főtt tojást, a tonhalat, sóval, borssal, mustárral, tejföllel, pár csepp citromlével botmixerrel összedolgozzuk.
  5. Megtöltjük a tonhalas pástétomokkal a gombafejeket, és díszíthetjük őket citromcikkel, olívabogyóval, paradicsomcikkekkel és pici fodros petrezselyemmel.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 624
elküldve: 0
receptkönyvben: 12
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Gombagasztro

Mióta szakács: 2014.09.11.
108 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes, gluténmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: tapas
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

tonhallal töltött tojás, tojás töltve

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

428
csiperkegomba 500 g
fokhagyma 2 gerezd
olívaolaj 3 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
tonhalkonzerv 125 g
krémsajt 250 g
citromlé 3 csepp
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
tonhalkonzerv 125 g
főtt tojás 2 db
dijoni mustár 2 teáskanál
tejföl 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
citromlé 3 csepp