Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tonhalpástétom fokhagymásan

Tonhalpástétom fokhagymásan
Tonhalpástétom fokhagymásan
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ritkán kerül nálunk hal az asztalra, tekintve, hogy szerelmem cseppet sem rajong érte. Én azonban imádom, így néha mégis csak odacsempészem valahogy az orra elé, valami egész másnak álcázva. Néha sikerül a trükk és a pocakjában végzi. Így végződött nagyi receptjének eredménye is, melyet kicsit feltunningoltam.

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hozzávalók listáján szereplő alapanyagokat összekeverjük és addig dolgozzuk őket össze, míg finom, lágy selymes állagot nem érünk el.
  2. Pár órára hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek. 
  3. Kínálhatjuk friss fehér kenyérrel, avagy foghatunk egy frissen sült tepertős pogácsát, ahogy én tettem, és három szeletre vágjuk fel.
  4. A szeleteket összeragasztjuk egymással, és mint egy szendvicset tálaljuk.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 14 049
elküldve: 2
receptkönyvben: 195
elkészítve: 3/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Na ezt süsd ki!

Mióta szakács: 2012.02.05.
47 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
konyhatitkok: nagyi receptjei
mikor: reggeli, vacsora
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
adag: 1 főre
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kategória: sós krémek
kalória: átlagos
fogás: hideg előétel

egyéb elnevezések

tonhalkrém, tonhalas krém, pástétom tonhalból

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

noecska
noecska Thu, 2012-08-09 15:18

Köszönöm a receptet. Az volt a gondom, hogy mi legyen a vacsora. Már nem gond, ez lesz. Most vettem friss Kondorosi köményes rozskenyeret. Hmmmmmmmmmm!

420
tonhalkonzerv 160 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
margarin 1 ek
majonéz 1 teáskanál
citromlé 2 csepp
petrezselyem 0 ízlés szerint
fokhagyma 1 gerezd