Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tonhalsaláta Brigi konyhájából

Tonhalsaláta Brigi konyhájából
Tonhalsaláta Brigi konyhájából
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nem nagyon voltam oda a konzervhalakért, de egyszer kipróbáltam egy tonhalkrémet, amelyben szintén volt mustár és citromlé, ebből jött az alap ötlet a salátára. 

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Pirítóssal nagyon finom, de készítettem már úgy is, hogy egy zacskó bolti salátakeverékkel kevertem össze, illetve lehet gazdagítani tejföllel, feta sajttal. 

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az olívaolajat, mustárt, majonézt, citromlevet, sót, borsot összekeverjük egy tálban, beledaraboljuk a paradicsomot, lila hagymát, lecsepegtetett olívabogyót (paprikával töltöttet használtam), majd a lecsepegtetett tonhalat.
  2. 20-30 percig érdemes fogyasztás előtt állni hagyni.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 1 679
elküldve: 0
receptkönyvben: 26
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Brigi

Mióta szakács: 2012.10.21.
65 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes, gluténmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: saláta
mikor: tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora
adag: 2 főre
kalória: átlagos
fogás: főétel

egyéb elnevezések

lilahagymás mustáros tonhal, tonhalas saláta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

368
tonhalkonzerv 20 dkg
paradicsom 3 közepes db
lila hagyma 1 közepes db
olajbogyó 10 dkg
citromlé 0.5 citromból nyert
dijoni mustár 1 ek
0 ízlés szerint
majonéz 1 ek
olívaolaj 1 ek
bors 0 ízlés szerint