Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tonhalsaláta Jobo módra

Tonhalsaláta Jobo módra
Tonhalsaláta Jobo módra
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A történet úgy szól, hogy volt egy kedves koreai nagynéném. Ő készítette először ezt a salátát nekem, és mivel nagyon ízlett, minden látogatásomkor ezzel kedveskedett számomra. Sajnos már nincs közöttünk, ezért az Ő emlékére neveztem el így ezt a kitűnő receptet.

hozzávalók / 6 adag

ajánlat

Pirított kenyérrel finom fogás, mely vendégváráshoz is remek, hiszen gyorsan, előre elkészíthető.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tonhalkonzervet lecsepegtetjük, villával összetörjük.
  2. Az újhagymát zöld szárával együtt apróra felvágjuk. A csemegeuborkát is apró kockákra felvágjuk, levét kinyomkodjuk.
  3. Egy tálban összekeverjük a halat a hagymával és az uborkával. Hozzáadjuk a majonézt, a tejfölt. Sóval, borssal, citromlével ízesítjük.
  • elkészítettem: 40 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 121
elküldve: 0
receptkönyvben: 28
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Nyuszikutya

Mióta szakács: 2015.04.06.
51 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter
diéta: cukormentes, gluténmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: saláta
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
fogás: hideg előétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

majonézes tonhalsaláta, halsaláta csemegeubival és újhagymával, tonhalsaláta egyszerűen

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

353
tonhalkonzerv 25 dkg
majonéz 25 dkg
újhagyma 5 közepes db
csemegeuborka 3 közepes db
tejföl 4 ek
0 ízlés szerint
négyszínű bors 0 ízlés szerint
citromlé 0.5 citromból nyert