Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tonhalsaláta paradicsommal és mozzarellával

Tonhalsaláta paradicsommal és mozzarellával
Tonhalsaláta paradicsommal és mozzarellával
30 perc / előkészület: 20 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A fenti mennyiség két kiadós, és gyorsan elkészíthető vacsorának megfelelő. 

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A salátákat megmossuk, és salátacentrifugával alaposan leszárítjuk.
  2. A tojásokat keményre főzzük.
  3. A lilahagymát vékonyan felkarikázzunk, a koktélparadicsomokat kettévágjuk.
  4. A salátát tálra halmozzuk, és a tetejére morzsoljuk a tonhalat, majd meglocsoljuk az olajjal.
  5. Tálaláskor pár csepp citromlevet facsarunk rá.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 5 837
elküldve: 0
receptkönyvben: 120
elkészítve: 7/8
Facebookon megjelent: -

szakács

A kis gasztronauta

Mióta szakács: 2011.11.24.
142 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
fogás: hideg előétel
költség egy főre: nem olcsó receptek

egyéb elnevezések

Tonhalsaláta koktélparadicsommal és mini mozzarellával, mozzarellás saláta tonhallal

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

581
jégsaláta 0.5 közepes fej
rukkola 10 dkg
lila hagyma 2 közepes db
koktélparadicsom 10 db
mozzarella 10 dkg
citrom 1 db
1 csipet
főtt tojás 4 db
tonhalkonzerv 160 g