Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tonkatsu szószban forgatott sült szárnyak rizzsel

Tonkatsu szószban forgatott sült szárnyak rizzsel
Tonkatsu szószban forgatott sült szárnyak rizzsel
25 perc / előkészület: 10 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A tonkatsu egy japán szósz, ami rendkívül ízletes. A szósz hozzávalói nálam adottak, hisz mindig van idehaza, ami kell hozzá!!!! Egyszerű rántott húshoz kínálják szósznak, de az én alkotásom is megállja a helyét..... :-))))

hozzávalók / 3 adag

tonkatsu szósz

sült csirkeszárny

ajánlat

Az előgőzölt rizst csak sós, bő vízben főzzük meg, finom, pergős lesz!!

Az én házi szószom.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Elkészítjük a tonkatsu szószt: a hozzávalókat egyszerűen összekeverjük, nincs is más dolgunk vele, csak keverjük el.
  2. A tisztított csirkeszárnyakat a csontok találkozásánál felaprítjuk. Bedörzsöljük a fűszerekkel.
  3. A zsíron egyszerűen megpirítjuk.
  4. A szószban megforgatjuk. Előgőzölt főtt rizzsel tálaljuk. Jó étvágyat!!
  • elkészítettem: 6 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 330
elküldve: 0
receptkönyvben: 11
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Iluska

Mióta szakács: 2011.04.25.
784 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
konyhatechnológia: grill
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

japán szószos csirkeszárny,sült csirkeszárny szósszal,szószos szárnyak,sült csirkeszárny,hús rizzsel,szószos hús rizzsel,csirkeszárny sülve szósszal,

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

482
ketchup 2 ek
méz 1 ek
worcestershire-szósz 1 ek
szójaszósz 2 teáskanál
fokhagyma 2 gerezd
gyömbér 1 késhegynyi
csirkeszárny 8 db
1 kávéskanál
bors 1 kávéskanál
koriandermag 1 késhegynyi
sertészsír 1 ek