Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tormás-almás csirkefalatok

Tormás-almás csirkefalatok
Tormás-almás csirkefalatok
20 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez az étel ízvilágában hasonlít a Waldorf salátáéra. Aki azt szereti, ebben sem fog csalódni. 

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az almát megmossuk, szárazra töröljük, négy felé vágjuk, magházát eltávolítjuk, majd vékony csíkokra vágjuk.
  2. A zellert meghámozzuk, és az alma méretére szeleteljük azt is. Egy púpozott evőkanál vajon roppanósra pároljuk a zellert, majd hozzáadjuk a ceruzányi csíkokra vágott csirkemellet is.
  3. Sózzuk, borsozzuk, rátesszük a tormát, a mustárt, a mézet, és fehéredésig sütjük, majd felengedjük a tejszínnel.
  4. Összeforraljuk, míg besűrűsödik (2-3 perc), majd az almacsíkokat is belekeverjük, elzárjuk a gázt.
  5. Tésztával, frissen pirított dióval tálaljuk.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 811
elküldve: 0
receptkönyvben: 27
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Évi néni

Mióta szakács: 2011.07.24.
1830 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

almás csirkefalatok tormásan, zelleres-almás csirkemell, tejszínes-almás-zelleres csirkemell

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

497
csirkemell filé 40 dkg
alma 1 nagy db
zeller 0.5 közepes db
vaj 2 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
torma 1 ek
mustár 1 ek
méz 1 ek
dupla tejszín 2 dl
dió 1 marék