Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tormás céklasaláta tejmentesen

Tormás céklasaláta tejmentesen
Tormás céklasaláta tejmentesen
70 perc / előkészület: 10 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szeretjük a tejszínes tormás céklát, de izgatott, hogy meg tudom-e csinálni hasonló ízvilággal, de tejmentesen. Sikerült, javaslom fogyasztását tejérzékenyeknek, mert finom. Kiegészíthető majonézzel, akkor simán elmegy köretnek is zsírosabb húsok mellé.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Remek kiegészítője zsírosabb húsoknak, jól illik az oldalashoz. De fogyasztható simán némi pirítóssal is.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A céklát alufóliába csomagoljuk, betesszük a sütőbe, és 180 fokon kb. egy óra alatt megsütjük. A céklák lehetőleg egyforma méretűek legyenek!
  2. Hűlni hagyjuk, és ha már kézzel fogható, meghámozzuk. Lereszeljük.
  3. Összekeverjük a tormával, rizstejszínnel, és sózzuk, fűszerezzük. Pihentetjük, hogy összeérjen az ízek.
  • sütési hőfok: 180°C
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 773
elküldve: 0
receptkönyvben: 17
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Mikibácsi

Mióta szakács: 2016.04.29.
41 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
alkalom: húsvét, karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
szezon: ősz
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: köret

egyéb elnevezések

cékla tormával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

159
cékla 600 g
ecetes torma 120 g
növényi tejszín 120 ml
4 g
római kömény 1 g