Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tormás krumplisaláta

Tormás krumplisaláta
Tormás krumplisaláta
60 perc / előkészület: 30 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Pár órát hagyjuk állni, hogy az ízek összekeveredjenek.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A krumplit héjában megfőzzük, megpucoljuk, majd karikára szeleteljük.
  2. Az öntethez összekeverjük a tejfölt, majonézt, citromlevet, olajat és a tormát.
  3. Ízesítjük sóval és borssal, és hozzátesszük a lilahagymát is.
  4. Hozzáöntjük a krumplihoz, és óvatosan összekeverjük.

  • elkészítettem: 11 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 6 687
elküldve: 0
receptkönyvben: 126
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1085 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
fogás: hideg előétel
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

majonézes-tormás burgonyasaláta, majonézes krumplisaláta tormával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

341
burgonya 1 kg
tejföl 375 g
citromlé 1 citromból nyert
tökmagolaj 4 ek
torma 2 ek
lila hagyma 3 közepes fej
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
majonéz 50 g