Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tormás obatzter

Tormás obatzter
Tormás obatzter
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Obatzter, azaz a bajor körözött, a sörkertek klasszikus fogása. Ez itt most a tormás változata.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sajtot apró kockákra vágjuk, és villával szétnyomkodjuk. A vajat a sóval és borssal kézi mixerrel krémesre keverjük.
  2. A vajhoz keverjük a joghurtot és a tormát, a végén pedig hozzákavarjuk a sajtot is. Körülbelül 30 percre hűtőbe tesszük.
  3. Tálaljuk metélőhagyma gyűrűkkel és frissen reszelt vagy gyalult tormával megszórva.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 980
elküldve: 0
receptkönyvben: 26
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1940 recept

receptjellemzők

szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
fogás: egyéb fogás
nehézség: könnyű
kategória: sós krémek
kalória: átlagos
konyha: német
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

bajor uzsonnakrém, sajtos uzsonnakrém, tormás sajtkrém

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

318
camembert sajt 175 g
vaj 100 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
joghurt 50 g
torma 2 teáskanál
metélőhagyma 0.5 csokor