Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tormás rántott hús

Tormás rántott hús
Tormás rántott hús
40 perc / előkészület: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon finom, aki szereti a tormát, annak ízleni fog, egy horvát receptes könyven találtam a receptet, csak ott karajt ír, de én mindig combhúst használok.

hozzávalók / 3 adag

ajánlat


Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hús szeleteket megsózzuk, tormával mindkét felét megkenjük.
  2. Lisztbe, tojásba és prézlibe forgatjuk.
  3. Bő olajban kisütjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 856
elküldve: 2
receptkönyvben: 76
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Angie-30

Mióta szakács: 2011.10.11.
355 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
konyha: horvát
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
konyhatechnológia: rántott ételek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

tormával rántott hús, sertéscomb tormás bundában, rántott szelet

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

KisEdi
Edi / KisEdi Mon, 2012-10-08 09:29

A párom imádja a tormát (rendszeresen készít magának otthonra), én egy "balesetnek" köszönhetően kevésbé, de neki biztosan el fogom készíteni :)

1568
sertéscomb 0.5 kg
0 ízlés szerint
torma 0 ízlés szerint
finomliszt 15 dkg
tojás 3 db
zsemlemorzsa 20 dkg
napraforgó olaj 3 dl