Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tormás sonkatekercs DiaNatura konyhájából

Tormás sonkatekercs DiaNatura konyhájából
Tormás sonkatekercs DiaNatura konyhájából
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyszülőknek készült a hidegtál, itthon napokig falatoztunk belőle.

hozzávalók / 10 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

A sonkatekercshez

  1. A krém hozzávalóit elkeverjük, botmixerrel átdolgozzuk, majd a sűrűségét a burgonyapehellyel, vagy burgonyapüré porral állítjuk be.
  2. A massza 3/4-ét habzsákból a sonkaszeletre nyomjuk, feltekercseljük, és egy tálra sorakoztatjuk.
  3. A tekercsek két végét a megmaradt masszával feldíszítjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 11 220
elküldve: 0
receptkönyvben: 27
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

DiaNatura

Mióta szakács: 2012.05.08.
130 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: tapas
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
diéta: gluténmentes
fogás: hideg előétel
adag: 10 főre

egyéb elnevezések

sonkatekercs, tormás sonkatekercs, hidegtál

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

446
gépsonka 15 dkg
ricotta 250 g
tömlős krémsajt 200 dkg
ecetes torma 5 teáskanál
vaj 1 ek
burgonyapehely 3 kávéskanál