Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Toros káposzta 3.

Toros káposzta 3.
Toros káposzta 3.
55 perc / előkészület: 5 perc sütés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A recept a Nővéremtől származik. Azóta is a család egyik kedvenc étke.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. 1,5 dl olajban megfonnyasztjuk az apróra vágott fokhagymát.
  2. Hozzáadjuk a darált húst, és fehéredésig sütjük.
  3. Ekkor felöntjük vízzel, és puhára pároljuk, közben ízesítjük.
  4. Hozzáadjuk a káposztát, felöntjük vízzel (ha úgy látjuk, adhatunk még hozzá olajat, hogy a káposzta ne égjen meg), és addig pároljuk, míg meg nem puhul.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 21 038
elküldve: 0
receptkönyvben: 119
elkészítve: 1/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Erchy

Mióta szakács: 2010.04.06.
11 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: köretek
szezon: ősz
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

savanyú káposztás-darált húsos egytál, toros káposzta darált hússal

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Erchy
Erchy / Erchy Fri, 2010-05-07 09:45

Szia Bogi!
Először az Anyukám miatt készült darálthúsból, de nekünk sokkal jobban ízlett így, ezért mindig darálthússal készítjük.
Jó étvágyat hozzá: Erchy

Bia
Bogi :o) / Bia Thu, 2010-05-06 21:32

Szia Erchy!Érdekes hogy darált húsból készíted.Ezt én is ki fogom próbálni.Üdv:Bogi

560
darált sertéshús 50 dkg
napraforgó olaj 1.5 dl
fokhagyma 2 gerezd
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
babérlevél 0 ízlés szerint
tárkony 0 ízlés szerint
savanyú káposzta 1 kg