Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Toros máj

Toros máj
Toros máj
100 perc / előkészület: 10 perc főzés: 90 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Valaha csak disznóvágáskor készítették, de most már bármikor beszerezhető a friss hozzávaló.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Sült burgonyával is tálalhatjuk. Salátát, savanyúságot adunk mellé. Jó étvágyat kívánok!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A megtisztított hagymát apróra vágjuk, és a zsírban fedő alatt megpirítjuk.
  2. Hozzáadjuk az őrölt paprikát, összekeverjük. Beletesszük az apró kockára vágott húst, és kevés vizet hozzáöntve puhára pároljuk.
  3. Ha a hús megpuhult, zsírjára sütjük.
  4. Meghintjük majoránnával, és hozzáadjuk kis darabokra vágott májat. Élénk tűzön addig pirítjuk, amíg a máj át nem sül, majd megsózzuk.
  5. A tányérokra rizskoszorút formázunk, és a közepébe halmozzuk a toros májat.
  • elkészítettem: 8 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 645
elküldve: 1
receptkönyvben: 41
elkészítve: 1/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Marcsisef

Mióta szakács: 2011.07.23.
217 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: közepes
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

májas hús, majoránnás sertéshús májjal, májjal sült sertéshús

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

435
sertéscomb 40 dkg
sertésmáj 60 dkg
mangalica zsír 1 ek
vöröshagyma 1 nagy fej
fűszerpaprika 1 ek
majoranna 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint