Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tortaalap

Tortaalap
Tortaalap
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezt a receptet használom általában, ha tortát sütök. A vajat javaslom felolvasztani, mielőtt hozzáadjuk a tésztához. Ha nagyobb tortát szeretnénk, kétszerezzük a hozzávalók mennyiségét, így krémmel tölteni is könnyebb.

Forrás: Das Grosse Back Buch

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sütőt előmelegítjük.
  2. A száraz hozzávalókat elkeverjük, majd hozzáadjuk a tojást és a vajat. Jól megkavarjuk.
  3. Tortaformába töltjük, majd megsütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • tepsi mérete: 20 cm
  • elkészítettem: 30 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 261
elküldve: 0
receptkönyvben: 19
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

NapsütötteVidékünkön

Mióta szakács: 2011.11.22.
113 recept

receptjellemzők

alkalom: születésnap, vasárnapi ebéd
mikor: mindig, ebéd, uzsonna
konyhatitkok: nagyi receptjei
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
konyha: osztrák
adag: 6 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

Torta alaprecept, tortaalap, süteményalap, sütemény alaprecept

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

467
finomliszt 175 g
nádcukor 175 g
vaj 175 g
tojás 3 db
sütőpor 2.5 teáskanál
vaníliás cukor 1 csomag