Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Túró mangópürével

Túró mangópürével
Túró mangópürével
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A tejszínes túrókrémet tetszés szerint ízesíthetjük citrom- vagy narancshéjjal.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zselatint 10 percre hideg vízbe áztatjuk.
  2. A mangót meghántjuk, a gyümölcsöt levágjuk a magról, durva kockákra vágjuk. A gyümölcsöt a vaníliás cukorral pürésítjük.
  3. A kifacsart zselatint felolvasztjuk. A mangópürét apránként hozzákeverjük. Hidegre tesszük, míg elkezd kocsonyásodni.
  4. A túrót elkavarjuk 150 g tejszínnel. A cukorral ízesítjük.
  5. A maradék tejszínt kemény habbá verjük és a túróhoz keverjük. A mangópürével váltakozva 4 pohárba rétegezzük.
  6. Legalább 3 órára hűtőbe tesszük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 260
elküldve: 1
receptkönyvben: 48
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
alkalom: születésnap, buli receptek, szilveszter
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
kategória: édes krém
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
diéta: gluténmentes
adag: 4 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

mangópürés túró, tejszínes túrókrém mangóval, tejszínes-túrós pohárkrém

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

416
lapzselatin 2 db
mangó 1 közepes db
vaníliás cukor 1 csomag
tehéntúró 200 g
cukor 3 ek
habtejszín 350 g