Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Túrófánk ahogy Inom készíti

Túrófánk ahogy Inom készíti
Túrófánk ahogy Inom készíti
25 perc / előkészület: 15 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy baráti kerti party egyik nasija volt, természetesen lecsaptam a receptre.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Bár forró olajba kell a tésztát szaggatni, de a sütés semmiképp ne történjen erős lángon, mert hamar megsül a külső rétege, de belül nyers maradhat!!!! Csak takarékon, óvatosan!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A túrót villával áttörjük, majd összekeverjük a tejföllel, a cukorral, egyenként a tojásokkal, majd hozzádolgozzuk a sóval, sütőporral elkevert lisztet.
  2. Egy erős galuska sűrűségű tésztamasszát kapunk.
  3. Bő, forró olajba evőkanál segítségével szaggatjuk a fánkokat, és mindkét oldalán aranyszínűre sütjük.
  4. Fahéjas porcukorral meghintjük, és bármilyen lekvárral fogyasztjuk.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 24 517
elküldve: 6
receptkönyvben: 155
elkészítve: 7/10
Facebookon megjelent: -

szakács

"Inom"

Mióta szakács: 2012.11.24.
70 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
kategória: fánk
nehézség: közepes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

túrófánk, túrós fánk, olajban sült túrófánk

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

810
tehéntúró 25 dkg
finomliszt 50 dkg
tojás 4 db
cukor 5 dkg
1 csipet
sütőpor 0.5 csomag
tejföl 300 g