Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Túrós daragaluska

Túrós daragaluska
Túrós daragaluska
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A daragaluska egy másik változata. Finom levesbetét zöldség-, hús- vagy paradicsomlevesbe.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tehéntúrót simára kavarjuk a tejföllel, tojással és darával. Ha szükséges, adunk hozzá még kevés darát. Sóval, borssal, szerecsendióval ízesítjük.
  2. Letakarva kb. 2 órát a hűtőben pihentetjük.
  3. A tésztából 2 kanál segítségével galuskákat formázunk, majd éppen csak gyöngyöző, sós vízben kb. 15-20 percig főzzük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 123
elküldve: 0
receptkönyvben: 34
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

levesbetét, daragaluska, tehéntúrós daragaluska

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

196
tehéntúró 250 g
tejföl 50 g
tojás 1 db
búzadara 70 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
szerecsendió 0 ízlés szerint