Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Túrós-pudingos piskóta

Túrós-pudingos piskóta
Túrós-pudingos piskóta
60 perc / előkészület: 15 perc főzés: 10 perc sütés: 35 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Sütit kívántunk, ez lett az eredménye. :) Finom, könnyű sütemény.

hozzávalók / 3 adag

A piskótához

A krémhez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A piskóta hozzávalóiból hagyományos piskótát sütünk, normál méretű vajazott, lisztezett tepsiben.
  2. A pudingot megfőzzük a cukor felével és a tejjel.
  3. A túrót összekeverjük a maradék cukorral és a vaníliás cukrokkal.
  4. Ha a puding majdnem kihűlt, összekeverjük a túrós-cukros egyveleggel.
  5. Megkenjük vele a kihűlt piskótánkat, és kész is a sütemény (én reszeltem rá egy kis csokit is).
  • sütési hőfok: 175°C
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 6 495
elküldve: 7
receptkönyvben: 45
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Zita333

Mióta szakács: 2012.08.13.
33 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
alkalom: Anyák napja, buli receptek, vasárnapi ebéd
szezon: bármikor
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: desszert

egyéb elnevezések

vaníliapudingos-túrós süti, túrókrémes piskóta, pudingos-túrós piskóta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

542
tojás 4 db
finomliszt 4 evőkanál
cukor 4 ek
sütőpor 1 csomag
vaníliás pudingpor 1 tasak
tej 3.5 dl
cukor 4 ek
vaníliás cukor 2 csomag
tehéntúró 25 dkg
vaníliaaroma 10 ml