Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Túrós sütőtöklepénykék

Túrós sütőtöklepénykék
Túrós sütőtöklepénykék
11 perc / előkészület: 5 perc sütés: 6 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha a sütőtök önmagában evéshez nem eléggé édes, valamit azért kell kezdeni vele. Ezt sütöttem ki. Jó étvágyat!

hozzávalók / 3 adag

ajánlat

Köretként kínáljuk. Ha baconnel, sonkával, maradék sülthússal gazdagítjuk, főzelékekhez feltétnek, vagy krumplival, rizzsel önálló ételként is megállja a helyét.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy tálban villával összetörjük a sütőtökhúst. Hozzáadjuk a többi hozzávalót, fűszerezzük.
  2. Kanállal halmokat szedünk a forró olajba és ellapítjuk.
  3. 3 percig egyik, majd megfordítva a lepénykéket, a másik oldalát is pirosra sütjük.
  4. Lecsepegtetjük, tálra szedjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 375
elküldve: 0
receptkönyvben: 55
elkészítve: 0/2
Facebookon megjelent: -

szakács

goedeburg

Mióta szakács: 2010.11.20.
18 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kategória: köretek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
mikor: ebéd
adag: 3 főre
fogás: köret

receptkategóriák

egyéb elnevezések

sütőtök lapcsánka, túrós sütőtök fasírt, sütőtöklepény

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

496
sütőtök 30 dkg
vöröshagyma 0.25 közepes fej
tehéntúró 15 dkg
sajt 5 dkg
tojás 1 db
fehér bors 1 kk
1 kk
finomliszt 4 csapott ek
napraforgó olaj 1 dl