Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Túrós-tonhalas-spenótos pogácsa

Túrós-tonhalas-spenótos pogácsa
Túrós-tonhalas-spenótos pogácsa
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az egyik nagy kedvenc low carb vacsorám, gyorsan és egyszerűen elkészíthető, és beilleszthető egy egészséges alacsony szénhidráttartalmú diétába is. 

A masszából 9 db fasírt készíthető.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A bébispenót-leveleket apróra vágjuk. A tonhalról lecsöpögtetjük a levet.
  2. Az összes hozzávalót egy tálba tesszük, sóval, borssal, petrezselyemzölddel ízesítjük, és alaposan összedolgozzuk.
  3. Kis golyókat vagy fasírtot formálunk a masszából, és egy vékonyan olívaolajjal megkent sütőpapírral bélelt tepsire tesszük.
  4. 200 fokra előmelegített sütőben kb. 20 perc alatt aranybarnára sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 2 773
elküldve: 2
receptkönyvben: 50
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Fitten-pozitívan

Mióta szakács: 2018.04.05.
12 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, ebéd, uzsonna, vacsora
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
diéta: cukormentes
kategória: halételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
szakács elkészítette: család kedvence receptek
fogás: főétel

egyéb elnevezések

tonhalfasírt

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

220
sovány túró 100 g
tojásfehérje 1 db
spenót 20 g
tonhalkonzerv 52 g
zabpehelyliszt 20 g
trappista sajt 20 g
olívaolaj 1 ek
0 ízlés szerint
fekete bors 0 ízlés szerint
petrezselyem 0 ízlés szerint