Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Uborka saláta kínai kellel

Uborka saláta kínai kellel
Uborka saláta kínai kellel
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Kínai szójás csirke mellé készítettem ezt a salátát. A szezámolaj a lelke. Nagyon finom, érdekes íze van.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az uborkát nagyon vékony csíkokra vágjuk, a kínai kelt vékonyan felszeleteljük.
  2. Az olajat, a rizsecetet és a cukrot összekeverjük.
  3. Ráöntjük a salátára és azonnal tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 18 445
elküldve: 1
receptkönyvben: 149
elkészítve: 1/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Kiki

Mióta szakács: 2008.08.27.
476 recept

receptjellemzők

konyha: kínai
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
mikor: uzsonna, vacsora
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

uborkás kínai kel saláta, kínai szezámolajos saláta

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

83
kínai kel 1 db
kígyóuborka 40 dkg
szezámolaj 4 teáskanál
rizsecet 4 ek
porcukor 2 teáskanál