Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Uborkás csirkeragu

Uborkás csirkeragu
Uborkás csirkeragu
25 perc / előkészület: 5 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Olcsón és gyorsan elkészíthető. Ideális, ha kevés időnk van sütögetni. 

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellet felcsíkozzuk, majd a vajon fehérre sütjük.
  2. Az uborkát lecsepegtetjük, vékony csíkokra vágjuk, és a húshoz adjuk. Egy kicsit együtt pirítjuk, majd felöntjük a húslevessel. Ízesítjük sóval, édesítőszerrel és citromlével.
  3. A tejfölt simára keverjük a liszttel és 1-2 kanál ragulével, majd lassan a húshoz öntjük. Folyamatos kevergetés mellett addig forraljuk, amíg besűrösödik. 
  4. Friss petrezselyemmel és rizzsel tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 3 515
elküldve: 1
receptkönyvben: 83
elkészítve: 5/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Nosalty

Mióta szakács: 2010.11.23.
1012 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

csemegeuborkás csirke, tejfölös csirke, fokhagymás csirke tejfölösen

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

328
csirkemell filé 50 dkg
vaj 5 dkg
csemegeuborka 15 dkg
alaplé 4 dl
édesítőszer 0.5 teáskanál
petrezselyem 1 csokor
citromlé 1 ek
0 ízlés szerint
tejföl 1 dl
finomliszt 2 evőkanál