Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Uborkás fasírtroládok

Uborkás fasírtroládok
Uborkás fasírtroládok
25 perc / előkészület: 20 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy családi összejövetel alkalmára készítettem el.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Zsemléket vízbe áztatjuk, kinyomkodjuk, darált húshoz adjuk.
  2. Beletesszük a felkockázott vöröshagymát, zúzott fokhagymát, tojásokat, mustárt, fűszerpaprikát, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és jól összedolgozzuk.
  3. Fasírtmasszát 8 részre osztjuk.
  4. Egy adagot kilapogatunk négyzet alakúra, felénk eső végére helyezünk 1 db uborkát, felcsavarjuk, körbe tekerjük bacon szalonnával. Mindegyik darabot így készítjük el.
  5. Olajjal kikent tepsibe helyezzük, és készre sütjük.
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 635
elküldve: 0
receptkönyvben: 13
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1109 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

töltött fasírt, fasírt másként

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

596
zsemle 2 db
darált sertéshús 50 dkg
vöröshagyma 1 közepes db
tojás 2 db
fokhagyma 2 gerezd
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
mustár 1 teáskanál
fűszerpaprika 2 teáskanál
csemegeuborka 8 közepes db
bacon 8 szelet
napraforgó olaj 5 ek