Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Uborkás káposztasaláta Évi nénitől

Uborkás káposztasaláta Évi nénitől
Uborkás káposztasaláta Évi nénitől
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (11)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Fogynék egy kicsit. Estebédre tökéletesen megfelel.

hozzávalók / 5 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A káposztát és az uborkát legyaluljuk, kissé megsózzuk.
  2. A kaprot is felaprítjuk, megszórjuk vele a káposztát.
  3. A olajat a citromlevet és a mézet elkeverjük, és meglocsoljuk vele a káposztát.
  4. Hűtőben fél óra alatt összeérnek az ízek.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 37
össznézettség: 15 719
elküldve: 4
receptkönyvben: 228
elkészítve: 12/15
Facebookon megjelent: -

szakács

Évi néni

Mióta szakács: 2011.07.24.
1830 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
fogás: hideg előétel
adag: 5 főre

egyéb elnevezések

szőlőmagolajos káposztasaláta, uborkasaláta káposztával, kapros mézes káposztasaláta uborkával

Hozzászólások (11)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

witch
witch / witch Fri, 2020-05-01 21:00

Ez valami eszméletlen finom! Nekem nem volt itthon kapor, de szerintem így is jó. Először csak egy adagot készítettem, mert nem tudtam milyen lesz. Utána napokig csak ezen a salátán járt az eszem, hogy milyen finom. :o) Köszönöm a receptet!

L❤ve, witch

Vass Éva
Évi néni / Vass Éva Mon, 2020-05-04 14:29

Drága Witch!

Örülök, hogy elnyerte a tetszésedet a saláta. Az az igazság, hogy én minden salátába ecet helyett citromot használok, amivel egy kis plusz aromát csempészek be a savasság mellé az illóolajokkal. Köszönöm, hogy értesítettél a sikerről.
Ölel: Évi néni

balintmonika
balintmonika Sun, 2015-10-04 11:55

Már másodjára készítettem el.Mivel Berzengóciában nemigen vásárolható szőlőmagolaj,első alkalommal olivaolajat használtam,most meg repceolajat.Családom azon tagjai is ettek belőle akik azon a véleményen vannak,hogy a káposzta a nyuszinak való.Kell ennél nagyobb elismerés?Köszi a receptet!

Vass Éva
Évi néni / Vass Éva Sun, 2015-10-04 14:52

Köszönöm szépen az elismerést. Szerintem is jó más olajjal is . A repcét kifejezetten szeretem. Mellesleg jó fogyókárára is, hiszen annyira jól lakat, hogy fél napig nem kell utána enni. Jó is, hogy írtál, így eszembe juttattad, hogy én is elkészítsem.
Szép hétvégét ott Berzengóciában! :-)

Torma
Torma / Torma Mon, 2013-07-01 03:30

Tetszik, ahogy olyan rongyos!!!! Ettől lehet is fogyni, és finom is! Imádom a szőlőmagolajat! T

100
káposzta 50 dkg
kígyóuborka 1 közepes db
kapor 1 csokor
méz 1 ek
1 tk
citromhéj 1 citromból nyert
citromlé 1 citromból nyert
szőlőmagolaj 2 ek