Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Uborkasaláta 6. -erőspaprikával

Uborkasaláta 6. -erőspaprikával
Uborkasaláta 6. -erőspaprikával
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nem nyomkodom ki az uborkát, de a héját levágom, mert a párom így szereti. Neki erőspaprikát és pirospaprikát teszek bele. Általában kétféle uborkasalátát készítek, mert a gyerekeim és én is az  Uborkasaláta "ahogy én szoktam" módra variációt szeretjük, a párom pedig ezt :).

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Ízlés szerint adagolhatjuk a fűszereket, ki többet, ki kevesebbet.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az uborkát megpucoljuk, és legyaluljuk, majd  a pirospaprika és az erőspaprika kivételével minden fűszert ráteszünk, jól összekeverjük.
  2. Karikákra vágjuk az erőspaprikát, ezt is belekeverjük, és a tetejét megszórjuk csipetnyi pirospaprikával.

  • elkészítettem: 100 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 741
elküldve: 0
receptkönyvben: 66
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Edit

Mióta szakács: 2010.01.31.
149 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

csípős uborkasaláta, uborkasaláta erős paprikával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

39
kígyóuborka 1 közepes db
1 tk
ecet 2 ek
cukor 2 ek
bors 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 0 ízlés szerint
hegyes erős paprika 1 közepes db
petrezselyem 1 tk
fokhagyma 2 gerezd