Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Uborkasaláta Attila konyhájából

Uborkasaláta Attila konyhájából
Uborkasaláta Attila konyhájából
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nyáron rendszeresen az asztalon van ez a savanyúság. Imádjuk!

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Második mellé kiváló.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az ecetet, a sót, a cukrot egy kisebb tálban összekeverjük, hagyjuk, hogy a só és a cukor feloldódjon.
  2. Amíg az olvadozik, az uborkát megpucoljuk, vékony karikára vágjuk.
  3. A hagymát megpucoljuk, azt is apróra feldaraboljuk.
  4. A zöldséget egy tálba tesszük, ráöntjük az ecetes levet, és felöntjük vízzel annyira, hogy a zöldséget ellepje.
  5. Hűtőbe tesszük, hogy jól kihűljön.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 2 123
elküldve: 0
receptkönyvben: 16
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

V.Attila

Mióta szakács: 2014.03.05.
12 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig, ebéd, vacsora
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
adag: 4 főre
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

uborkasaláta, ecetes uborkasaláta, lilahagymás uborkasaláta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

39
uborka 50 dkg
lila hagyma 1 nagy fej
fehérborecet 30 ml
1 teáskanál
cukor 1 teáskanál
víz 1.5 dl