Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Uborkasaláta télire almapaprikával ízesítve

Uborkasaláta télire almapaprikával ízesítve
Uborkasaláta télire almapaprikával ízesítve
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az én kajámat viszi magával apucim, mikor megy dolgozni, és milyen jó, mikor fogyasztja épp a savanyúságot, és rám gondol..."milyen finomat is csinált anyócám..."  :-)))))

hozzávalók / 3 adag

ajánlat

Ha kevésnek bizonyul a lé, amit készítettünk, csak nyugodtan csináljunk még, és folytassuk a savanyúság készítését!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Tisztára mosunk minden üveget, majd hagyjuk megszáradni. Az uborkát és paprikát szintén jól megmossuk. Semmi kosz ne maradjon rajta! Előző nap is elkészíthetjük.
  2. Legyalulunk egy tálba mindent. A fűszereket darálóba tesszük, és jól összekeverjük a zöldségekkel. Az üvegekbe teszünk a zöldségekből.
  3. A levet elkészítjük. A hozzávalókat alaposan elkeverjük. Rászedjük az uborkás paprikára, teljesen tele legyen az üveg. Jó erősen lezárjuk, aztán vihetjük a hideg pincébe, vagy valami hűvös helyre. Jó étvágyat!!
  • elkészítettem: 8 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 11
össznézettség: 4 846
elküldve: 1
receptkönyvben: 22
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Iluska

Mióta szakács: 2011.04.25.
784 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig, ebéd, vacsora
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
nehézség: könnyű
szezon: nyár
kategória: savanyúság
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
kalória: átlagos
adag: 3 főre
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

uborkasaláta,almapaprikás uborkasaláta,télre savanyúság,savanyúság,savanyúság télre,uborkasaláta télire

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

358
uborka 1.7 kg
almapaprika 6 db
víz 1.2 l
ecet 1.8 dl
cukor 9 púpozott ek
2 ek
borkén 1 késhegynyi
koriandermag 1 kávéskanál
mustármag 1 kk
bors 1 kávéskanál