Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Újévi töltött bagett

Újévi töltött bagett
Újévi töltött bagett
60 perc / előkészület: 15 perc főzés: 15 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A legegyszerűbb és leglaktatóbb party falat így készül!

hozzávalók / 4 adag

Bagett

Cideres hagyma

Szólj hozzá!

elkészítés

Bagett

  1. Félbevágjuk a bagettet, a puha részét kikaparjuk, és reszelt sajttal, plusz sonkával jól megtöltjük. Nyomkodjuk is jól meg az alapanyagokat, hogy minél több beleférjen.
  2. Majd a cideres hagymával még megküldjük a tetejét, és így borítsuk vissza a bagett tetejét a másik felére.
  3. Egy nagy tepsibe rakjunk sütőpapírt, és a baconszeleteket szépen egymás mellé terítsük ki.
  4. Erre jöhet a bagettrúd, amit tekerjünk körbe a baconszeletekkel, és előmelegített sütőben körülbelül fél óra alatt süssük ropogósra!

Cideres hagyma

  1. A hagymát vágjuk fel, majd jó vajfürdőben pirítsuk meg.
  2. Ha lepirult a hagyma, öntsük fel a ciderrel, sózzuk és borsozzuk. Majd hagyjuk, hogy elfőjön a cider, és lekvár állagú legyen a hagyma..
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 4 651
elküldve: 0
receptkönyvben: 176
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Tamas

Mióta szakács: 2016.03.21.
36 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig, uzsonna, vacsora
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
fogás: egyéb fogás
kategória: kenyerek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

sonkás bagett

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1298
bagett 50 dkg
cheddar sajt 20 dkg
prágai sonka 15 dkg
bacon 30 szelet
vöröshagyma 5 közepes db
cider 2 dl
vaj 5 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint