Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Újhagymás krumplisaláta Andi konyhájából

Újhagymás krumplisaláta Andi konyhájából
Újhagymás krumplisaláta Andi konyhájából
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy egyszerű köret, ami pillanatok alatt kész. Önmagában is fogyasztható, de kínálhatjuk pl. bundás- és sült húsok mellé.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zöldségeket alaposan megtisztítjuk, a krumplit meghámozzuk, és nagyobb darabokra vágjuk.
  2. Sós vízben puhára főzzük, leszűrjük, hagyjuk lecsöpögni és kihűlni.
  3. Az újhagymákat vékonyra karikázzuk a zsenge zöldjével együtt.
  4. A tejfölbe keverjük a majonézt, a mustárt és a fűszereket.
  5. Jól összekeverjük, beleforgatjuk a hagymakarikákat, végül óvatosan a megfőtt krumplit.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 288
elküldve: 3
receptkönyvben: 109
elkészítve: 7/9
Facebookon megjelent: -

szakács

Andi80

Mióta szakács: 2011.12.16.
380 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
alkalom: húsvét, buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter, vasárnapi ebéd
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
fogás: köret

egyéb elnevezések

majonézes krumplisaláta, tejfölös-majonézes krumplisaláta, majonézes krumplisaláta újhagymával

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

482
burgonya 7 db
újhagyma 3 közepes db
tejföl 2 dl
majonéz 2 ek
mustár 1 tk
1 kk
bors 1 csipet