Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Újházi karfiolleves sáfrányos szeklicével

Újházi karfiolleves sáfrányos szeklicével
Újházi karfiolleves sáfrányos szeklicével
80 perc / előkészület: 20 perc főzés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Vitaminbomba ez a leves, téli influenzás időszakra lélekmelegítőnek...

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkehúst a kacsazsíron pirítsuk meg, majd mehet rá az apróra vágott hagyma, fokhagyma, zöldségek, gomba.
  2. Felöntjük kb. 1 liter vízzel, fűszerezzük, és puhára főzzük. Forrón tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 743
elküldve: 0
receptkönyvben: 12
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Mayathia

Mióta szakács: 2013.07.22.
22 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

karfiolleves csirkeszárnnyal, csirke húsleves karfiollal, gombás karfiolleves csirkehússal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

152
csirkeszárny 20 dkg
karfiol 1 kis db
sárgarépa 1 közepes db
fehérrépa 1 közepes db
fokhagyma 2 gerezd
vöröshagyma 1 közepes db
kacsazsír 1 ek
csiperkegomba 2 közepes db
zöldbab 5 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
sáfrányos szeklice 1 késhegynyi
víz 1 l