Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ukrán rablóhús

Ukrán rablóhús
Ukrán rablóhús
45 perc / előkészület: 15 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ukrajnában kóstoltam ezt a fajta rablóhúst először!

 

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk.
  2. A vöröshagymát megpucoljuk és felkockázzuk.
  3. A kétféle húst felkockázzuk.
  4. A nyársra felváltva felhúzzuk a hozzávalókat.
  5. A sütőt előmelegítjük.
  6. A tepsibe öntjük az olajat, beletesszük a rablóhúst és sütés közben locsolgatjuk.

 

  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 5 150
elküldve: 2
receptkönyvben: 62
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

GyörgyiKonyhája

Mióta szakács: 2012.08.12.
140 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes, gluténmentes
konyhatechnológia: grill
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

rablóhús, tarjás-hagymás húsnyárs, sertésnyárs zöldségekkel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

755
sertéscomb 30 dkg
sertéstarja 20 dkg
lila hagyma 4 közepes fej
burgonya 6 db
magyaros fűszerkeverék 0 ízlés szerint
majonéz 2 ek
napraforgó olaj 1 dl