Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ünnepi isler KonyhaMalackától

Ünnepi isler KonyhaMalackától
Ünnepi isler KonyhaMalackától
40 perc / előkészület: 30 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A karácsony illata és talán kicsit a hangulata is benne rejtőzik ebben az egyszerű süteményben :)

hozzávalók / 5 adag

A linzerhez

A töltelékhez

Az összeállításhoz

Szólj hozzá!

elkészítés

A linzerhez

  1. A tészta hozzávalóit gyors, határozott mozdulatokkal összegyúrjuk, majd 20-30 percre a mélyhűtőbe rakjuk.
  2. Előmelegítjük a sütőt.
  3. Lisztezett munkafelületen kinyújtjuk, majd 5-6 cm átmérőjű, kör alakú formával kiszaggatjuk a tésztát. 180 fokon 8-10 perc alatt készre sütjük.

A töltelékhez

  1. A krémhez a mascarponéval elkeverjük a fűszert, majd egy kevés porcukorral édesítjük.

Az összeállításhoz

  1. A kihűlt tésztakorongokat megtöltjük a krémmel, majd a vízgőzön megolvasztott és olajjal kikevert fehér csokival bevonjuk.
  2. Cukormázzal díszítjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • elkészítettem: 8 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 129
elküldve: 0
receptkönyvben: 47
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

KonyhaMalacka

Mióta szakács: 2015.09.29.
63 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig, ebéd, uzsonna
kategória: aprósütemény
nehézség: közepes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
szezon: tél
alkalom: karácsonyi édességek
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 5 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

karácsonyi isler, kakaós isler mascarponekrémmel töltve

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

734
finomliszt 19 dkg
cukrozatlan kakaópor 3.5 dkg
vaj 15 dkg
porcukor 7.5 dkg
vaníliás cukor 1 csomag
tojássárgája 1 db
1 csipet
rum 1 ek
mascarpone 10 dkg
porcukor 2 ek
mézeskalács fűszerkeverék 0.5 kávéskanál
fehér csokoládé 15 dkg
napraforgó olaj 2 ek