Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ünnepi pikáns töltött tojás

Ünnepi pikáns töltött tojás
Ünnepi pikáns töltött tojás
22 perc / előkészület: 10 perc főzés: 12 perc
receptkönyvben hozzászólások (7)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A hagyományos kaszinótojás extrább verziója, az ünnepi pillanatokra!

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Törley excellence chardonnay extra sec

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tojásokat hideg vizes lábasba tesszük, és felforraljuk. Levesszük a lángról, és 12 percig pihentetjük.
  2. Leöblítjük, és hideg vízbe tesszük, majd megpucoljuk őket. A tojásokat kettévágjuk, a sárgákat egy tálba kaparjuk.
  3. Hozzáadjuk a majonézt, a joghurtot, a chilit, az apróra vágott szardellát és kapribogyót.
  4. Keverjük össze, és kiskanállal töltsük vissza a tojásfehérjébe. A tetejét finomra vágott snidlinggel vagy petrezselyemmel és chilivel szórjuk meg.
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 22 819
elküldve: 0
receptkönyvben: 86
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: 3

szakács

Törley

Mióta szakács: 2017.06.14.
11 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
alkalom: húsvét, buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter, vasárnapi ebéd
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: közepes
költség egy főre: megfizethető receptek
kategória: tapas
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
diéta: gluténmentes
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

kapris-chilis töltött tojás, pikáns kaszinótojás

Hozzászólások (7)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

173
főtt tojás 5 db
majonéz 3 ek
görög joghurt 2 ek
mustár 1 teáskanál
szardella 1 db
kapribogyó 1 ek
chilipehely 1 tk
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint