Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Úriember-krém

Úriember-krém
Úriember-krém
22 perc / előkészület: 20 perc főzés: 2 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy finom, mutatós desszert.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A pudingot összekeverjük a cukorral és 50 ml tejjel. A maradék tejet felforraljuk, belekeverjük a pudingot, és felfőzzük.
  2. A pudingot egy tálba öntjük, és fóliával befedjük, hogy megelőzzük a bőrképződést. A pudingot hűlni hagyjuk. A kihűlt pudinghoz hozzákeverjük a csokoládé 2/3-át és a rumot.
  3. A tejszínt kb. ½ percig verjük. A habfixálót összekeverjük a vaníliás cukorral, a tejszínhez szórjuk, és a tejszínt kemény habbá verjük.
  4. A tejszínnek a 2/3-át a pudinghoz keverjük.
  5. A krémet 4 pohárba osztjuk, a megmaradt tejszínnel és koktélcseresznyékkel díszítjük. Majd megszórjuk a maradék csokoládét.

 

  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 14 282
elküldve: 0
receptkönyvben: 141
elkészítve: 1/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1970 recept

receptjellemzők

költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
kategória: édes krém
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
alkalom: karácsonyi édességek
konyha: német
adag: 4 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

tejszínes pudingkrém, vanília pudingos pohárkrém rummal és csoki

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

484
tejszínízű pudingpor 1 tasak
cukor 2 ek
tej 500 ml
barna rum 40 ml
csokoládé 70 g
habtejszín 250 g
habfixáló 1 csomag
vaníliás cukor 1 csomag
koktélcseresznye 16 db