Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

"Vad talján" hidegtál

"Vad talján" hidegtál
"Vad talján" hidegtál
30 perc / előkészület: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (7)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mindig kell valami újdonságot bevezetni, hogy érdekes maradjon a hidegkonyhai részleg. Ez is egy kedvelt újdonság.

hozzávalók / 5 adag

A hidegtálhoz

A grissinihez

ajánlat

Különleges alkalmakra, szilveszterre, farsangra.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A felvágottakat vékonyan felszeleteljük.
  2. A pármai sonkát a grissinire tekerjük.
  3. A koktélparadicsomot és a mozzarellagolyókat kis kardra tűzzük.
  4. A sárgadinnyét megpucoljuk és felszeleteljük cikkekre.
  5. Egy szép tálra ízlésesen felhelyezzük az alapanyagokat, a kép szerint, végül szeletelt, friss bagettel kínáljuk.

  • elkészítettem: 15 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 54 457
elküldve: 2
receptkönyvben: 153
elkészítve: 6/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Friedrich Antal

Mióta szakács: 2010.02.08.
77 recept

receptjellemzők

mikor: reggeli, vacsora
alkalom: buli receptek
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
szezon: ősz
kategória: tapas
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
fogás: hideg előétel
költség egy főre: nem olcsó receptek
konyha: olasz
kalória: magas
adag: 5 főre

egyéb elnevezések

olasz felvágottas tál, olasz hidegtál, hidegtál olasz húsokkal, parmezános-mozzarellás hidegtál, őszi hidegtál

Hozzászólások (7)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

pataygyz
Zoli / pataygyz Wed, 2015-09-02 14:31

Kedves Antal!
A recepted címét meg fogom mutatni a fiatalabbik menyünknek, aki " tutto italiano ", nem vicc, mert született olasz. Valószínűleg úgy fog majd nevetni, hogy a fiunknak mesterséges lélegeztetést kell majd adnia neki. Egyébként kiváló a receptet, és a neve is tetszik:
Zoli

1021
prosciutto 5 dkg
serrano sonka 5 dkg
sonka 10 dkg
mortadella 10 dkg
szalámi 5 dkg
olajbogyó 10 dkg
mozzarella 10 dkg
koktélparadicsom 5 dkg
marinált paprika 5 dkg
parmezán sajt 5 dkg
sárgadinnye 25 dkg
szőlő 10 dkg
füge 5 dkg
menta 2 szál
petrezselyem 2 szál
bagett 0.5 kg
finomliszt 500 g
instant élesztő 1 tasak (7 gr)
víz 3 dl
olívaolaj 3 ek
cukor 1 teáskanál
1.5 ek