Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vadas szardellával

Vadas szardellával
Vadas szardellával
150 perc / előkészület: 30 perc főzés: 120 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Sok évvel ezelőtt ismerőseink - Emőkéék - vártak bennünket ezzel a finom "hamis vadassal", amelyet  azóta már számtalanszor elkészítettem. Családi és baráti körünkben is nagy népszerűségnek örvend ez az egyszerűen elkészíthető egytálétel, így vendégvárónak is kíválóan bevált.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Vörösbor.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst felszeleteljük, mustárral és borssal bekenjük, majd minimum 1 napig hűtőben tároljuk.
  2. A bepácolt húsokat kevés olajon elősütjük, és tejföl hozzáadásával elkezdjük főzni.
  3. Ízesítjük sóval, borssal 1-2 teáskanál szardella pasztával, és készre főzzük.
  4. Ha szükséges, utólag még ízesíthetjük mustárral, sóval, borssal.
  5. Kifőzzük a tésztát.
  6. A húst a tésztával együtt tálaljuk.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 722
elküldve: 0
receptkönyvben: 14
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Ágicámdrágám

Mióta szakács: 2011.11.27.
31 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
alkalom: születésnap, vasárnapi ebéd
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: közepes
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
költség egy főre: nem olcsó receptek
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 120 perc felett
fogás: főétel

egyéb elnevezések

vadas másképpen Emőke módra, hamis vadas, vadas szardella pasztával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1467
marhacomb 1.5 kg
szardellapaszta 10 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
mustár 1 ek
napraforgó olaj 3 ek
penne 500 g
tejföl 850 g