Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vaddisznóból készült brassói

Vaddisznóból készült brassói
Vaddisznóból készült brassói
80 perc / előkészület: 20 perc főzés: 40 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Testvérem egyik kedvence, így elkészítettem neki.

hozzávalók / 5 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst megmossuk, majd kis csíkokra összevágjuk.
  2. Ehhez hozzátesszük a lisztet, kevés borsot és a pirospaprikát (annyi lisztet, hogy mindegyik húsra jusson).
  3. Közben egy edénybe teszünk fel vizet, amibe beletörjük a fokhagymát, sót és ételízesítőt (annyi víz kell, amennyi ellepi a húst), és ha van otthon, akkor egy csokor petrezselymet is vághatunk bele.
  4. Elkezdjük a húsokat kisütni, és amikor kész, akkor beletesszük a vízbe, és főzzük addig, amíg puha nem lesz. A lisztes masszától be fog sűrűsödni.
  5. A krumplit kockákra vágjuk, majd forró olajban kisütjük.
  6. Ha minden kész, akkor együtt tálaljuk őket.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 6 030
elküldve: 1
receptkönyvben: 15
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Dorka09

Mióta szakács: 2013.05.23.
14 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: közepes
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
adag: 5 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

fokhagymás vaddisznócomb, brassói, fokhagymás vaddisznópecsenye

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1293
vaddisznóhús 1.5 kg
fokhagyma 1 fej
finomliszt 4 evőkanál
fűszerpaprika 1 teáskanál
bors 0 ízlés szerint
ételízesítő 3 kávéskanál
napraforgó olaj 5 dl
burgonya 1 kg