Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vadlazac steak gombás tagliatelle ágyon

Vadlazac steak gombás tagliatelle ágyon
Vadlazac steak gombás tagliatelle ágyon
45 perc / előkészület: 15 perc főzés: 15 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ehhez nagy sztori nincs, mert ezt én találtam ki. 

Viszont a gombát nem szabad megsózni, csak mikor a tésztával összekeverjük. A só kioldja a vizet, és így nem lesz roppanós a gomba. A házi tagliatellét nem írom le, mert egyszerű tésztából van. A halat is csak sütésnél sózd meg.

hozzávalók / 1 adag

Gombás tagliatelle

Vadlazac steak

Sütőzsiradék

Vadlazac steak

ajánlat

Olaszrizlinget ajánlok hozzá.

Szólj hozzá!

elkészítés

Gombás tagliatelle

  1. A hagymát üvegesre pároljuk az olívaolajon.
  2. Adjuk hozzá a gombát.
  3. Főzzük ki a tésztát a leírásban foglaltak szerint.
  4. Ha kész a tészta, adjuk hozzá a gombához, és keverjük össze sóval, őrölt borssal és egy kis pestóval.

Vadlazac steak

  1. A lazacot sózzuk, borsozzuk meg, majd füstölt pirospaprikás lisztben forgassuk meg.
  2. Olívaolajon süssük szép pirosra, ropogósra.
  3. Helyezzük a tésztát alulra, majd rá a halat, és locsoljuk meg pestóval.
  • elkészítettem: 100 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 7
össznézettség: 2 294
elküldve: 0
receptkönyvben: 39
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Jenő Chef

Mióta szakács: 2012.04.20.
8 recept

receptjellemzők

adag: 1 főre
szezon: bármikor
kategória: halételek
nehézség: közepes
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

lazac roston tésztaágyon, lazac ropogósra sütve

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1337
csiperkegomba 10 dkg
vöröshagyma 1 közepes db
tagliatelle 10 dkg
pesto 2 ek
1 kávéskanál
fekete bors 1 csipet
olívaolaj 2 ek
vadlazac 20 dkg
füstölt pirospaprika 1 teáskanál
finomliszt 5 dkg
kakukkfű 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
fekete bors 0 ízlés szerint