Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vajas-citromos szardíniakrém

Vajas-citromos szardíniakrém
Vajas-citromos szardíniakrém
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Finom szendvicskrém. Friss kenyérrel vagy pirítóssal.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A halat leszűrjük, villával szétnyomkodjuk.
  2. A vajat kézi mixerrel elkeverjük, majd hozzákeverjük a halat és a reszelt hagymát.
  3. A krémet sóval, borssal és citromlével ízlés szerint ízesítjük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 22
össznézettség: 7 639
elküldve: 1
receptkönyvben: 46
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, AB0 diéta – 0 vércsoport
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: sós krémek
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

olajoshal-krém, szardíniás kence

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

236
szardínia 100 g
vaj 100 g
salottahagyma 1 közepes db
citromlé 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint