Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vajas sült kagyló

Vajas sült kagyló
Vajas sült kagyló
20 perc / előkészület: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Imádjuk a kagylót a férjemmel együtt :) ezért természetes is volt  számunkra, hogy a tengerparti nyaralás során napi szinten ettünk különböző kagylóételeket, ez is ott készült :)

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A megtisztított kagylókat egy kiolajozott hőálló tálba tesszük, addig sütjük, amíg a kagylók kinyílnak.
  2. A felolvasztott vajban megpirítjuk a felaprított fokhagymát és a petrezselymet.
  3. Tálalás előtt locsoljuk rá a kagylókra a vajas mártást:

  • sütési hőfok: 230°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 5
össznézettség: 19 868
elküldve: 3
receptkönyvben: 55
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

-Nono

Mióta szakács: 2011.04.03.
36 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
konyha: horvát
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: halételek
nehézség: könnyű
szezon: nyár
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

kagyló vajban sütve, vajban sült kagyló

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

666
feketekagyló 1 kg
olívaolaj 1 ek
vaj 10 dkg
petrezselyem 1 csokor
fokhagyma 3 gerezd