Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vajbabos tésztarakottas

Vajbabos tésztarakottas
Vajbabos tésztarakottas
45 perc / előkészület: 5 perc főzés: 15 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Darált hússal gazdagíthatjuk ezt az egyszerű és nagyszerű ételt.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy nagy serpenyőben olívaolajon megfuttatjuk a vékony szeletekre vágott fokhagymát. Rádobjuk a babot és az aprított pórét, majd pár percig összepároljuk az egészet. Ekkor jöhet a konzervparadicsom, ezzel addig főzzük, míg egy kicsit veszít a levéből. (Ha írja a lasagne tészta dobozán lévő utasítás, akkor áztassuk be egy kevés vízbe a lapokat.)
  2. Egy tűzálló tálat olívaolajjal kikenünk. Rétegezzük bele a hozzávalókat: egy sor tészta, majd egy sor paradicsomos bab. A tetejére egy kis szósz és reszelt parmezán kerüljön.
  3. 180 fokra előmelegített sütőben 25-30 perc alatt készre sütjük, a teteje legyen aranybarna és roppanós.
  • sütési hőfok: 180°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 082
elküldve: 0
receptkönyvben: 21
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Bonduelle

Mióta szakács: 2014.11.14.
39 recept

receptjellemzők

szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tészta
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

zöldséges lasagne

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

392
lasagne tészta 25 dkg
konzerv paradicsom 240 g
vajbab 30 g
fokhagyma 2 gerezd
póréhagyma 1 db
olívaolaj 2 ek
parmezán sajt 10 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
bazsalikom 0 ízlés szerint