Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vajban párolt sárgarépa

Vajban párolt sárgarépa
Vajban párolt sárgarépa
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Finom zöldségköret. A vajban párolt sárgarépát ízesíthetjük kevés citromlével is.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sárgarépát megtisztítjuk, mossuk, kb. 0,5 cm vastagságú szeletekre vágjuk.
  2. Egy serpenyőben a vajat felforrósítjuk, hozzáadjuk a sárgarépát és a mézet. Lefedve, alacsony hőmérsékleten, kb. 25-30 perc alatt készre pároljuk.
  3. Megszórjuk a petrezselyemmel, és kevés frissen őrölt borssal fűszerezzük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 39
össznézettség: 18 040
elküldve: 2
receptkönyvben: 110
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
alkalom: húsvét, karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: köretek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: köret

receptkategóriák

egyéb elnevezések

fűszeres répaköret

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

179
sárgarépa 500 g
vaj 1 ek
méz 1 ek
petrezselyem 0.5 ek
bors 0 ízlés szerint