Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vajon sült tengeri hal zöldséges rizzsel

Vajon sült tengeri hal zöldséges rizzsel
Vajon sült tengeri hal zöldséges rizzsel
55 perc / előkészület: 15 perc főzés: 30 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Könnyű nyári ebéd vagy vacsora.

hozzávalók / 4 adag

Hal

Zöldséges rizs

Szólj hozzá!

elkészítés

Hal

  1. A fagyasztott halfilét felengedjük, a felesleges vizet papírtörlővel felitatjuk.
  2. A filéket három felé vágjuk, és minden oldalát megforgatjuk az összekevert fűszerekben, megsózzuk, és meglocsoljuk az olívaolajjal. A kisütésig hűtőbe tesszük.

Zöldséges rizs

  1. A rizst kuktában megfuttatjuk az olajon.
  2. A zöldségeket tetszőleges formára felaprítjuk.
  3. A rizst felöntjük másfélszeres vízzel, sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk a felaprított zöldségeket. Lezárjuk a kukta fedelét, és ha elkezd sípolni, elzárjuk alatta a tüzet. Mire az összes gőzt elengedi, a kuktában minden megpuhul.
  4. Egy serpenyőben vajat forrósítunk, és a halak mindkét oldalát hirtelen kisütjük. Óvatosan forgassuk, hogy a hal ne törjön.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 7
össznézettség: 12 236
elküldve: 1
receptkönyvben: 50
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Ligeti Károly

Mióta szakács: 2014.03.04.
129 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: halételek
nehézség: könnyű
konyhatechnológia: kukta
költség egy főre: megfizethető receptek
szezon: nyár
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

fűszeres tőkehal kuktában főtt rizzsel, vajban sült tőkehal zöldséges rízzsel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

582
tőkehalfilé 1 kg
olívaolaj 1 ek
rozmaring 1 teáskanál
petrezselyem 1 ek
kakukkfű 1 teáskanál
vaj 5 dkg
0 ízlés szerint
rizs 1 bögre
napraforgó olaj 1 ek
sárgarépa 2 közepes db
lila hagyma 2 közepes db
újhagyma 4 közepes db
paprika 2 közepes db
kápia paprika 2 közepes db
víz 3 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint