Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vaníliakrémes-kókuszos kosárka vadcseresznyével

Vaníliakrémes-kókuszos kosárka vadcseresznyével
Vaníliakrémes-kókuszos kosárka vadcseresznyével
25 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mézédes vadcseresznyével megszórt vaníliás kosárka, mindössze 5 perc sütéssel. Természetesen a szezonális gyümölcsökkel is elkészíthető.

hozzávalók / 4 adag

A kosárkához

A krémhez

Szólj hozzá!

elkészítés

A kosárkához

  1. A réteslapokat 10x10 cm-es darabokra vágjuk, és a vajjal megkent muffin formába rétegezzük, minden lapot megkenve. A forma oldalához igazgatjuk a réteslapot.
  2. 200°C-ra előmelegített sütőben 4-5 perc alatt kicsit világosa sütjük.
  3. Majd a kihűlt krémet beletöltjük, és megszórjuk gyümölccsel.

A krémhez

  1. A krémhez 1 dl tejben csomómentesre keverjük a pudingot, a maradék tejet felforraljuk.
  2. A forró tejhez adjuk a cukrot, a kikevert pudingot, besűrítjük.
  3. A már nem forró, de még nem is langyos pudinghoz keverjük a vajat és a kókuszreszeléket. Összekeverjük.
  4. A kihűlt krémmel betöltjük a kosárkákat.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 529
elküldve: 0
receptkönyvben: 30
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

A konyha világa

Mióta szakács: 2015.03.17.
70 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

mézédes vadcseresznyével megszórt vaníliás kosárka, vaníliakrémes cseresznyés kosárka, gyors krémes gyümölcsös kosár

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

563
réteslap 1 csomag
vaj 5 dkg
vaníliás pudingpor 1 tasak
tej 4 dl
cukor 7 dkg
vaj 5 dkg
kókuszreszelék 5 dkg
cseresznye 15 dkg