Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vanílialikőr

Vanílialikőr
Vanílialikőr
13 perc / előkészület: 3 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha a Télapóval krampuszok is jönnek, legyen mit inniuk.

hozzávalók / 12 adag

ajánlat

Fogyasztás előtt 1-2 hétig hagyjuk állni.

Egészségünkre!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy fazékba öntsük bele a vizet, a cukrot, tegyük bele a vaníliarudat, és forrástól számítva 10 percig főzzük.
  2. A vaníliarudat vegyük ki, és hagyjuk kihűlni a szirupot.
  3. Adjuk hozzá az alkoholt és a rumot, alaposan keverjük össze, majd töltsük megfelelő nagyságú (7,5 dl) üvegbe, és csúsztassuk bele a vaníliarudat. 
  4. Zárjuk le az üveget.
  • elkészítettem: 17 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 380
elküldve: 0
receptkönyvben: 35
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Marcsisef

Mióta szakács: 2011.07.23.
217 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
konyhatitkok: nagyi receptjei
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: vegán
szakács elkészítette: család kedvence receptek
fogás: ital
adag: 12 főre

receptkategóriák

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

183
tiszta szesz 2.5 dl
víz 3.5 dl
cukor 12 dkg
vanília 1 db
fehér rum 1 ek