Nekem ez a pudingos változat sokkal jobban ízlik, mint a "sima", töményebb változatok. Könnyed, lágy és nagyon vaníliás. Jobb, mint az eredeti!:) Az eredeti receptben 20 dkg cukor szerepelt, én ezt sokallottam, így feleztem. A mandula héját forrázással tudjuk a legegyszerűbben eltávolítani. Tejport találunk a Tescoban, Profiban, ne helyettesítsük kávéfehérítővel!
Hozzászólások (3)
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
Szia nyihaj! Most találtam meg ,a pudingos raffaelló receptedet, elkészitettem,és modhatom isteni finom lett. Sohasem veszek többé üzletben,a te recepted alapján készitem el ezután ,mindig. 1000 köszönet érte.........
Kedves Nyihaj!
Jó volt olvasni a soraidat, főleg a kislányod kívánságát:)
Örülök,hogy ízlett.
Jó farsangozást!
Julcsi
Szia Julcsi!
A hétvégén elkészítettem, nagyon finom lett! Igaz, lényegesen kevesebb kókuszt tettem bele, így lágyabb lett a masszám, de senki se bánta a családban :) Bátran ajánlom másoknak is, valóban sokkal finomabb, mint a sima tejporos változat. Alkalmasint jelöld majd gluténmentesnek is a receptet, hiszen az - finom, lisztmentes, könnyű desszert! Köszi a receptet, a lányom az iskolai farsangra is ezt szeretne vinni :)